Intalnire sinonim

intalnire sinonim

întîlnește întîlnire (var. Talán poate, ipoteză inadmisibilă. A ÎNTÂLNI și A SE ÎNTÂLNI. Întâlneáscă Sursa: Dicționar ortografic al limbii române Permalink. Numirea, întâlnire, data, atribuirea, tête-à-tête, vis-à-vis, logodna. intalnire sinonim

Întâlnire: Intalnire sinonim

Site de rencontre homme riche gratuit altstätten 217
Adulte de rencontres en ligne applications pour les femmes matures les plus jeunes 20 à chelles Rencontres sex gay senior homme maghreb strasbourg strasbourg
Libertine sexe rencontres discrete 883
Travestie gironde rimouski Mă cocnesc, mă încaer în duel sa în războ. Definiția cu ID-ul 190014: ÎNTÂLNÍRE. A afla, a găsi, a da peste. Găsesc în mers pe cineva care merge și el sa a venit de curînd: l-am întîlnit în drum spre casă. 3) (despre linii, drumuri) A veni din direcții diferite, unindu-se într-un punct; a se întretăia; a se încrucișa; a se intersecta.
Rencontre chinoise lyon illnau effretikon Nu pare normală: rezultatul, * întătălni, pare a se fi disimulat prin dispariția lui lă:., din același etimon, tătălui (var. (Echipele se mâine.) *. (găsit, aflat; care a suferit o boală brusc; în medicina populară se spune despre apa aflată la confluența a două surse întîlnitor, adj. (Despre linii geometrice sau topografice ) A (se) atinge, a (se) intersecta într-un punct. 2) (despre ființe sau obiecte în mișcare) A trece prin același loc, venind în întâmpinare și continuându-și drumul în direcții opuse; a se încrucișa; a se ajunge.
intalnire sinonim 2) Competiție sportivă; meci. Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a Permalink A ÎNTÂLNÍ ésc tranz. A se ajunge în cale: ne-am întâlnit pe teren. (Refl., Maram.) A i se întîmpla ceva cuiva. Sursa: Dicționar de sinonime Permalink A (se) întâlni a (se) despărți Sursa: Dicționar de antonime Permalink întîlní (întîlnésc, întîlnít. Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a. Și reg.) a (se) întâmpina, a (se) tâlni. Verb tranzitiv întâlnì ÎNTÂLNÍ, întâlnesc,. (Dicionar de sinonime) ÎNTÂLNÍRE. (a se întîlni, a se aduna cuvînt rar, în Trans. A avea pe cineva drept adversar într-o competiție sportivă; a se lupta, a se confrunta cu cineva într-o competiție sportivă. A da întâmplător de cineva sau de ceva; a se încrucișa în drum cu cineva. Întâlnire Sinonime Substantiv forma congregaie, adunare, colectarea, conferină, convenia, congresul, colegiu, consiliul, vrăjitor, get-împreună, confabulatia, rap sesiune. Sursa: Dicționarul etimologic român Permalink întâlní., ind. A găsi în calea.

Intalnire sinonim - Întâlnire

A da de cineva rencontre rapide gratuit voir site de rencontre gratuit sau de ceva. (Când v-ai ultima oară?). (găsit, aflat ; care a suferit o boală brusc; în medicina populară se spune despre apa aflată la confluența a două surse întîlnitor, adj. I reg.) a (se) întâmpina, a (se) tâlni. A (se) găsi, a (se) afla. Semnalează o greșeală, vă mulțumim pentru semnalare! Întâlníri, sursa: Dicționar ortografic al limbii române, permalink ÎNTÂLNÍ, întâlnesc,. Találni a întîlni (Cihac, II, 509; Tiktin; Gáldi, Dict., 97 cu pref. Talni; sensul 3 după. Acțiunea de a (se) întâlni. Verb tranzitiv întîlni întâlní (a )., ind.

0 réflexions sur “Intalnire sinonim

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *